Twee tijgers rennen snel

Uitgever Gottmer
9789025743833
    uitverkocht
 
  • Beschrijving
  • Specificaties

 

Met dit speels opgezette boekje kan je vliegensvlug Chinees leren.

Op basis van zeven Chinese kinderliedjes maak je kennis met de taal. Geheimzinnige karakters worden vertaald en van sommige wordt de herkomst ontsluierd. Korte opdrachtjes geven je zin om mee te doen en te oefenen in deze fascinerende taal.

Bij het boekje zit ook een cd waarop de liedjes gezongen worden. Zo hoor je meteen ook hoe de taal met al zijn vreemde klanken wordt uitgesproken.

Het boek is aantrekkelijk. Elke twee bladen wisselt de kleur van het papier. Op de eerste pagina krijg je de titel van het lied. Het volgende blad geeft de tekst van het lied. De regels staan zowel in Chinese karakters als in de Nederlandse vertaling en een soort transcriptie die de uitspraak weergeeft. Elk blad kan opengevouwen worden. Daarin zit dan weer een andere pagina met spelletjes, een (zoek)opdracht, een oefening, kleurplaten en dergelijke meer.

Het geheel is een zeer verzorgde uitgave, die zeker slaagt in het opzet om snel het gevoel te geven dat de lezer-luisteraar de taal machtig is. Mooi zijn bij voorbeeld de secuur gemaakte uitsnijdingen die elementen van de onderliggende pagina laten zien. .

Leeftijd 10+

64 pagina's met CD

Auteur: Huang He
Titel: Twee tijgers rennen snel
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025743833
Type: Boek met illustraties
Genre: Kinderboek 10+
Andere titels: -
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__